فتومپ اینستاگرام چیست؟

0

آیا با قابلیت فوتو مپ اینستاگرام آشنایی دارید و قابلیت های آن را میدانید ؟ در ادامه در سوشالو فتومپ اینستاگرام را برای شما آماده کرده ایم .

اینستاگرام به عنوان یکی از پر مخاطب ترین و پربازدید ترین پلتفرم ها با بیش از ۸۰۰ میلیون کاربر در سراسر جهان , گذشته از اینکه امروزه تبدیل به فضایی برای کسب و کار ها و بیزینس های مختلف شده است , محیطی برای به اشتراک گذاشتن فیلم و عکس های کاربران آن می باشد.

قابلیتی که به اشتراک گذاری پست ها را منحصر به فرد و خاطره انگیز می کند امکان استفاده از Photo Map در اینستاگرام می باشد.

پیشنهاد سوشالو

نحوه ی استفاده از این قابلیت به این شکل است که برای هر کدام از پست هایتان می توانید لوکیشنی که عکس یا فیلم در آن گرفته شده را هم اضافه کنید.

به منظور مشاهده فوتومپ اینستاگرام کافیست که به بخش پروفایل اکانت اینستاگرام خود مراجعه کرده و سپس آیکون شبیه به نماد موقعیت مکانی در اپلیکیشن گوگل مپ را لمس کنید. این آیکون شبیه به یک قطره آب برعکس بوده و یک نقطه را در دل خود جای داده است. مشاهده فوتومپ اینستاگرام تنها توسط خود کاربر امکانپذیر است، بنابراین هیچ کاربر دیگری قادر به مشاهده فوتومپ اکانت شما نخواهد بود. در این بخش تمام عکس‌هایی که به آن‌ها موقعیت مکانی یا Location اضافه کرده باشید قابل مشاهده هستند.

 

چگونه وضعیت بخش فوتومپ اینستاگرام را مرور کنیم؟

شما می‌توانید با مراجعه به بخش فوتومپ اکانت اینستاگرام خود نسبت به مرور دقیق‌تر عکس‌های موجود در آن اقدام کنید. بدین منظور پس از ورود به بخش فوتومپ از گوشه سمت راست صفحه آیکون Edit را انتخاب کنید. در این شرایط تصاویر موجود در گروه‌بندی‌های مختلف و مطابق با موقعیت‌های مکانی ضمیمه شده ارائه می‌شوند. در این شرایط عکس‌هایی که به همراه آن‌ها یک آیکون تیک سبز رنگ ارائه شده در فوتومپ اینستاگرام نمایش داده می‌شوند و عکس‌هایی که حاوی این تیک نباشند در فوتومپ اینستاگرام نمایش داده نخواند شد. بنابراین شما می‌توانید با برداشتن تیک موارد مورد نظر خود از نمایش آن‌ها در فوتومپ اکانت اینستاگرام‌تان جلوگیری کنید.

 

چه کسی می‌تواند فوتومپ اینستاگرام ما را مشاهده کند؟

همانطور که پیش از این هم اشاره داشتیم، فقط و فقط خود کاربر است که قادر به مشاهده بخش فوتومپ اکانت خود خواهد بود و هیچ شخص دیگری قادر به مشاهده این بخش اکانت شما نخواهد بود.

 

چرا نمی‌توانم به لیست فوتومپ اکانت اینستاگرام خود مراجعه کنم؟

اگر هیچ یک از عکس‌های ارسالی شما دارای موقعیت مکانی ثبت شده نباشند، بنابراین دسترسی به بخش فوتومپ اینستاگرام معنایی ندارد و شما قادر به دستیابی به این بخش نخواهید بود. بنابراین اگر قادر نیستید که به بخش فوتومپ اکانت اینستاگرام خود مراجعه کنید، احتمال هیچ یک از پست‌های شما شامل موقعیت مکانی نمی‌شوند.

 

چگونه عکسی را به بخش فوتومپ اکانت اینستاگرام خود اضافه کنیم؟

همانطور که پیش از این هم اشاره داشتیم، به منظور اضافه شدن پست‌های شما به بخش فوتومپ اینستاگرام باید به آن‌ها موقعیت مکانی یا Location اضافه کنید. در این شرایط پست مورد نظر به طور اتوماتیک در بخش فوتومپ اکانت اینستاگرام شما نمایش داده می‌شود. بنابراین اگر قصد آپلود یک عکس جدید را دارید، به بخش Location آن موقعیت مکانی اضافه کنید تا در فوتومپ اینستاگرام ثبت شود. همچنین این امکان وجود دارد که عکس‌های پیشین ارسالی خود را ویرایش کرده و به آن‌ها موقعیت مکانی اضافه کنید تا این عکس‌ها در هم در فوتومپ اکانت اینستاگرام‌تان نمایش داده شوند.

 

چگونه عکسی را از فوتومپ اینستاگرام حذف کنیم؟

شما به راحتی می‌توانید در صورت تمایل، عکس‌هایی که در بخش فوتومپ اکانت اینستاگرام‌تان لیست شده‌اند را حذف کنید. برای انجام این عمل مراحل زیر را طی نمایید:

وارد بخش فوتومپ اکانت اینستاگرام خود شوید.
در گوشه بالا و سمت راست تصویر گزینه Edit را انتخاب کنید.
حال عکس یا گروهی از تصاویری که قصد حذف آن‌ها را دارید انتخاب کنید.
گزینه Edit را لمس کنید.
در لیست ارائه شده آن دسته از عکس‌هایی که با تیک سبز رنگ همراه هستند در بخش فوتومپ اینستاگرام هم نمایش داده خواهند شد و آن دسته از تصاویری که حاوی این تیک نیستند در این بخش نمایش داده نمی‌شوند. بنابراین اگر قصد دارید که عکسی را از بخش فوتومپ اکانت اینستاگرام خود حذف کنید، کافیست که تیک سبز رنگ آن را بردارید.
نهایتا گزینه Done و سپس Confirm را لمس کنید.
دقت داشته باشید که با حذف یک عکس از بخش فوتومپ اینستاگرام، موقعیت مکانی ثبت شده برای آن عکس هم به کلی حذف می‌شود.

اگر عکسی را از بخش فوتومپ اینستاگرام حذف کنیم، آن عکس به کلی از پست‌های اینستاگرام حذف می‌شود؟
خیر، هنگامی که شما عکسی را از بخش فوتومپ اینستاگرام حذف کنید به هیچ عنوان آن عکس از پست‌های اینستاگرام شما حذف نخواهند شد. تنها موقعیت مکانی عکس مورد نظر حذف می‌شود.

آیا ین امکان وجود دارد که عکس‌هایی که قبلا آپلود کرده‌ایم را به بخش فوتومپ اکانت اینستاگرام خود اضافه کنیم؟
بله شما به راحتی می‌توانید عکس‌هایی که قبلا آپلود کرده‌ای را به بخش فوتومپ حساب کاربری اینستاگرام خود اضافه کنید. برای انجام این امر کافیست که نسبت به ویرایش عکس‌ مورد نظر اقدام کرده و به آن موقعیت مکانی اضافه کنید. بدین صورت عکس مورد نظر به طور اتوماتیک به بخش فوتومپ اینستاگرام منتقل می‌شود.

 

جمع‌بندی

همانطور که مشاهده کردید در این مقاله سعی داشتیم که اطلاعات جامعی در رابطه با بخش فوتومپ اینستاگرام و نحوه مدیریت پست‌های نمایش داده شده در آن ارائه کنیم. بخش فوتومپ در اینستاگرام از جمله قابلیت‌ها یا بخش‌هایی است که شاید کمتر کسی به آن توجه ویژه‌ای داشته باشد.

ممکن است شما دوست داشته باشید
اشتراک
اطلاع از
guest
0 نظر
بازخورد های درون متن
مشاهده همه نظرات