غیر فعال کردن اشتراک گذاری اطلاعات واتساپ در فیس بوک

0

در نسخه های جدیدتر واتساپ یک قابلیت ارائه شده که اطلاعات پروفایل کاربران به صورت خودکار در فیس بوک آن ها اشتراک گذاری می‌شود در این نوشته از سوشالو غیر فعال کردن اشتراک گذاری اطلاعات واتساپ در فیس بوک را برای شما آماده کرده ایم .

به منظور غیر فعال کردن اشتراک گذاری اطلاعات واتساپ در فیس بوک در آیفون و آیپدهای اپل به شرح زیر عمل کنید:

پیشنهاد سوشالو

غیر فعال کردن اشتراک گذاری اطلاعات واتساپ در فیس بوک

اپلیکیشن واتساپ را اجرا کنید.
وارد منوی تنظیمات (Settings) برنامه شوید.
گزینه Account را انتخاب کنید.
گزینه Share My Account Info را انتخاب کنید.

غیر فعال کردن اشتراک گذاری اطلاعات واتساپ در فیس بوک

در پنجره کشویی نمایان شده، گزینه Don’t Share را انتخاب کنید.
به همین سادگی قابلیت مذکور در iOS غیر فعال می‌شود. در نسخه اندرویدی برنامه واتساپ هم باید دقیقا مراحل نام برده شده را طی کنید. با این تفاوت که باید در منوی تنظیمات نسخه اندرویدی واتساپ، تیک گزینه Share my account info را بردارید.

غیر فعال کردن اشتراک گذاری اطلاعات واتساپ در فیس بوک

ممکن است شما دوست داشته باشید
اشتراک
اطلاع از
guest
0 نظر
بازخورد های درون متن
مشاهده همه نظرات