زمان حذف پیام در واتساپ

0

چندی پیش لغو و پاک کردن پیام به واتس اپ اضافه شد اما محدودیت زمانی یک روزه برای آن درنظر گرفته شد. اکنون گزارش شده این زمان افزایش پیدا کرده و کاربران می‌توانند کمی راحت‌تر پیغام‌هایشان را برای دیگران ارسال کنند در ادامه همراه سوشالو باشید .

این ویژگی در ابتدا تنها یک روز محدودیت زمانی داشت و هر کاربر پس از ارسال یک پیغام، ۲۴ ساعت زمان وقت داشت تا در صورت نیاز، مسیج خود را پاک کند. به تازگی توییتی در فضای مجازی منتشر شده که نشان می‌دهد محدودیت یک روزه برای پاک کردن پیغام ها بیشتر شده و به یک روز، ۱ ساعت، ۸ دقیقه و ۱۶ ثانیه رسیده است.

شاید از نظر شما عجیب جلوه کند اما بدین ترتیب هر کاربر می‌تواند طی مدت ۲۵ ساعت بعد از ارسال پیام‌ های خود اقدام به لغو و پاک کردن آنها کرده و از دیده‌ شدن مسیجش توسط مخاطب جلوگیری کند. این مسئله بدین معنی است گه اگر یک ثانیه از این زمان بگذرد دیگر کاربر چاره‌ای جز پذیرفتن حقیقت ندارد چرا که دیگر راهی برای لغو و پاک کردن پیام های ارسالی در اپلیکیشن یاد شده وجود نخواهد داشت.

هنوز مشخص نیست که صاحبان این اپلیکیشن چه مقصودی را دنبال می‌کنند شاید این زمان اضافه برای کسانی در نظر گرفته شده که به اینترنت دسترسی ندارند و نمی‌ توانند بلافاصله در این زمینه‌ی مشخص اقدام کنند. البته در انتهای توییت مذکور آمده که اطلاعات و توضیحات بیشتری در این باره در راه خواهد بود و بهتر است تا آن زمان صبر نمود و اظهارنظری نکرد.

این روزها واتس اپ مهلت زمانی پاک کردن پیام های ارسالی را افزایش داد قابلیت‌ های جدید زیادی نظیر تماس‌ های ویدیویی گروهی و استیکر ها را به برنامه‌ی خود اضافه کرده و به نظر می‌ رسد سازندگانش قصد دارند این اپ را به یک پیام‌ رسان بهتر تبدیل کنند.

برای حذف پیام‌ها برای همه

حدف پیام‌ها برای همه به شما امکان می‌دهد پیامی را که به یک گروه یا فرد فرستاده‌اید، حذف کنید. این امکان مخصوصا وقتی سودمند است که پیامی را به اشتباه در گفتگویی می‌فرستید یا وقتی در پیام ارسالی، اشتباهی هست.

پیام‌هایی که با موفقیت برای همه حذف می‌شوند با این عبارت جایگزین می‌شوند:

«این پیام حذف شده است»

 

برای حذف پیام‌ها برای همه:

  1. واتساپ را باز کنید و به گفتگویی که پیام مورد نظر برای حذف در آن است بروید.
  2. روی پیام بزنید و نگه دارید. یا اینکه برای حذف همزمان چند پیام، پیام‌های بیشتری را انتخاب کنید.
  3. حذف > حذف برای همه را بزنید.

 

توجه:

  • برای اینکه پیام‌ها برای همه با موفقیت حذف شوند، باید هم شما و هم گیرنده پیام از آخرین نسخه واتساپ استفاده کنید.
  • گیرندگانی که از واتساپ نسخه iOS استفاده می‌کنند ممکن است بعد از اینکه پیام از گفتگوی واتساپ حذف شد، رسانه‌هایی را که برایشان ارسال کرده‌اید، در عکس‌ها ذخیره کرده باشند.
  • ممکن است گیرندگان قبل از حذف شدن، یا در صورت ناموفق بودن حذف، پیام را ببینند.
  • اگر حذف پیام برای همه موفقیت آمیز نباشد، شما خبردار نخواهید شد.
  • برای حذف پیام برای همه، حدود یک ساعت از زمان ارسال آن پیام فرصت دارید.

برای حذف پیام‌ها برای خودتان

می‌توانید نسخه خودتان از پیام‌هایی را که به دیگران فرستاده‌اید یا روی گوشی دریافت کرده‌اید، حذف کنید. این کار تاثیری روی گفتگوهای سایر گیرندگان ندارد. گیرندگان همچنان پیام‌ها را در صفحه گفتگوی خود خواهند دید.

برای حذف پیام‌ها برای خودتان:

  1. واتساپ را باز کنید و به گفتگویی بروید که می‌خواهید پیامی در آن را حذف کنید.
  2. روی پیام بزنید و نگه دارید. در صورت تمایل روی چندین پیام بزنید تا همزمان پاک شوند.
  3. حذف > حذف برای من را بزنید.

مرتبط : آژانس تبلیغاتی اصفهان

ممکن است شما دوست داشته باشید
اشتراک
اطلاع از
guest
0 نظر
بازخورد های درون متن
مشاهده همه نظرات